Behandlingar

OBS! det är viktig.
Var snäll och berätta för oss innan ni ska få massage behandling, om ni är….
* Gravid.
* Har någon sjukdom som kan påverka den behandling som ni får.

KROPPSVÅRD

Thaimassage
Man behandlas liggande på en madrass. Man har mjuka lediga kläder på sig. Atmosfären är lugn.
Terapeuten jobbar från fötterna och uppåt. Man behandlas i rygg-, sidoläge och sittande.
Primärt jobbar terapeuten med tummar och handlovar, och ibland med fötter. Kroppen stretchas med yoga-liknande rörelser och terapeuten jobbar på energibanor (senlinjer). Behandlingen är avkopplande, stressreducerande och ger ökad smidighet. Bäst resultat nås med upprepade behandlingar.

Oil massage
Oljemassage ökar blodcirkulationen i musklerna och motverkar stelhet och värk, sänker stressnivån i kroppen så att du kan hantera stressituationer lättare
och ökar medvetenheten om din kropp, hur den är byggd och vilket underhåll den behöver.
Det frisätter hormonet oxytocin som aktiverar kroppens ”lugn och ro”-system.
Massagen ges direkt på huden med massageolja. Oljan tas upp av huden så du behöver inte duscha efteråt.

Aroma massage
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Du väjer mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.
Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.
Behaglig doft sprider sig ur oljelampan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Oftast börjar man med rygg som följs av baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Fortsätter med armar/händer, mage, axlar, nacke, ansikte och huvud.
Den här djupgående massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!

Ört massage
Massage med varma örtknyten som innehåller Thailändska örter, t.ex. citrongräs, ingefära och limeblad. Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex. svullnader, inflammationer, reumatism och ischias. Bindväven mjukas också upp ordentligt vid denna typ av massage.
Behandlingen börjar med Trodition Thaimassage. Därefter pressar ångade/upphettade örtknyten dina muskler, leder och din bindväv på djupet.
Detta är en uråldrig thailändsk örtmassage i modern form. En varm mjukgörande massage som behandlar ömma muskler och stela leder. De varma örtknytena pressas rytmiskt mot muskler och leder. Aromaupplevelsen från örterna gör dig underbart avslappnad.

Rygg- och nackmassage
Känner du dig stel i nacke och axlar? En Rygg & Nackmassage mjukar upp dina stela muskler och gör dig rörligare. Massage förebygger även stress och ger ökad cirkulation.

Gravidmassage
Från och med vilken vecka kan jag som gravid gå på massage? Du kan komma till oss på massage efter graviditet v.16,
Ni kan få oljemassage på axel,nacke,ben. men få ej i ryggslutet, över magen och fötterna.
 
Prislista >>

 


 

 

Prislista >>